Partners

 

Locatienet streeft continu naar kwalitatief hoogwaardige diensten voor consumenten en bedrijven te leveren. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met diverse gerenommeerde partners en leveranciers op het gebied van content, hosting en data.

ptv logo

 

De PTV GROUP levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing. De PTV - Group  is opgericht in 1997, met meer dan 600 werknemers wereldwijd. Vanuit het hoofdkantoor in Karlsruhe en talrijke branches en partners in Duitsland, Europa en Amerika, boort PTV actief de nationale en internationale markten aan.

 

TomTom logo

 

Tele Atlas is een van de twee marktleiders in de ontwikkeling van geografische databanken. Het bedrijf biedt toepassingen zoals digitale kaarten voor GIS-applicaties, navigatiesystemen en Location Based Services. De diensten/producten van Locatienet zijn gebaseerd op Tele Atlas kaartmateriaal.

Infologo 

Info.nl is een full-service internet bedrijf. Zij creeëren, implementeren en onderhouden e-business applicaties door het gebruik van Internet technlologie. Info.nl handelt de ontwikkeling van elke e-commerce of marketing communicatie site af, van idee tot werkende applicatie.

Contactgegevens

Telefoon

+31 (0) 346 581 671

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Locatienet BV
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht

Kantoor Amsterdam

Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 003 C
1018 JA Amsterdam

Bekijk de plattegrond