Laagdrempelig

De Locatienet reiskostenbon werkt volledig in de vertrouwde omgeving van MS Excel. U hoeft niet te investeren in set up kosten en implementaties. Het enige wat u nodig heeft is een recente versie van Excel.

Directe besparing

Bent u veel tijd kwijt aan het berekenen van de gereden kilometers voor u of uw medewerkers? Dan kunt u nu alle routes in onze excel reiskostenbon zetten, en onze webservice alles automatisch laten genereren.

Voordelig

Afhankelijk van het aantal routes die u per jaar opvraagt bieden we u een scherpe prijs. De reiskostenbon is al beschikbaar vanaf 16,50 per maand obv 1.000 routes per jaar.

Toegankelijk

Voor het gebruik is geen technische kennis nodig. De functies werken precies zo als u zou verwachten en u gewend bent van Excel, en is dus voor iedereen geschikt.

Contactgegevens

Telefoon

+31 (0) 346 581 671

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Locatienet BV
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht

Kantoor Amsterdam

Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 003 C
1018 JA Amsterdam

Bekijk de plattegrond

 

Bent u of uw medewerker veel tijd kwijt aan het controleren van alle opgegeven reiskostendeclaraties? Of wilt u voor de verhuizing van een organisatie de nieuwe reiskostendeclaraties berekenen? Besteed niet langer uw kostbare tijd aan het een voor een invullen van routes op online routeplanners. Locatienet heeft de ideale oplossing voor dit probleem: de Reiskostenbon.

Dit is een eenvoudige Excelsheet die gebruik maakt van dezelfde webservices als www.routenet.nl waardoor de uitkomsten bij gelijke invoer altijd gelijk zijn aan elkaar.

 

Afstanden berekend met de reiskostenbon zijn dus te controleren met Routenet. De Reiskostenbon maakt het mogelijk om snel en efficiënt meerdere afstanden en reistijden te berekenen.

 

Wat biedt de Reiskostenbon:

• Eenvoudig in gebruik

• Laagdrempelig, er is geen minimum afname

• Geen speciale hardware of software nodig

• Minder irritatie en stress

• Scherp geprijsd en kostenbesparing

 

De Reiskostenbon is al verkrijgbaar vanaf € 199,- per jaar en kan dan op elke pc gebruikt worden door middel van een eigen inlogcode. U betaalt alleen voor een vooraf te bepalen aantal raadplegingen en niet voor het bestand. Het is dus mogelijk om het Excelbestand met meerdere gebruikers te gebruiken, zonder extra kosten achteraf!

Benieuwd naar de eenvoud van de Reiskostenbon? Bekijk dan de demonstratie op deze pagina.

Heeft u een bijzondere wens waar de Reiskostenbon niet op aansluit, informeer dan naar de mogelijkheden via de contactpagina.