Heeft jullie organisatie verschillende vestigingslocaties? Laat klanten eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging vinden. 

De Locator van Locatienet is geschikt om de bezoekers van jullie site of app snel en eenvoudig de dichtsbijzijnde vestiging te laten vinden. Denk hierbij aan de dichtstbijzijnde dealer, winkel, kantoor, hotel etc.

Een bezoeker vult zijn adres of postcode in en vind daarna een keuze van de dichtstbijzijnde vestigingen. Het aanklikken van een vestiging laat deze centraal op een plattegrond zien. Daarnaast kunnen ook andere vestigingen getoond worden als die binnen het gebied van de kaart vallen. Zodra de bezoeker de eigen postcode of adres invoert, kan hij ook de route naar de vestiging(en) plannen.
 

Locator Standaard

De Locator Standaard is te gebruiken om binnen de Benelux een overzicht te tonen van de dichtstbijzijnde locatie op basis van een zelf in te geven adres.

Vervolgens is het mogelijk om een route te genereren, of de locatie op een kaart te tonen.

Locator Plus

De Plus versie van de Locator biedt u meer mogelijkheden, zo werkt de Plus versie voor heel Europa en met extra opties zoals, het zoeken op merken (eigenschappen), meer locaties in een kaart tonen, statistieken en foto uploaden biedt de Plus versie de mogelijkheid om de locaties in de huisstijl van de organisatie weer te geven.

Locator Pro

De Pro variant van de Locator is een XML gebaseerde webservice die de ontwikkelaar in staat stelt de Locator volledig naar eigen inzicht in te richten.

Een selectie van onze klanten

Welcome in the demo